OVK-besiktning Skåne

RING OSS - 044-140 85 81

OVK-besiktning

Vi utför noggranna OVK er i Skåne

Av oss kan du få noggrann OVK-besiktning i Skåne. Vid en sådan går vi genom hela fastighetens ventilationssystem. Lagen föreskriver att en OVK-besiktning ska göras vart tredje eller vart sjätte år och det är alltid kommunen där fastigheten finns som ansvarar för att så sker. Vid varje OVK-besiktning för vi också ett protokoll som går till kommunen. Även du som kund får protokollet för full insyn i vad vi upptäcker gällande dina ventiler.

OVK-besiktning i hela Skåne

Vårt företag erbjuder OVK-besiktningar i alla kommuner i Skåne. Från norra delen av Skåne erbjuder vi OVK besiktning i Båstad, Osby, Östra Göinge, Örkelljunga och Ängelholm, Perstorp, Klippan, i mellersta delen av Skåne, erbjuder vi OVK i Hässleholm. Vi gör kontroller av ventiler i Bromölla, Kristianstad, Höör, Hörby, Bjuv, Höganäs, Åstorp till de mer södra delarna av Skåne där vi gör OVK i Helsingborg, Landskrona, Kävlinge, Svalöv och Eslöv. Vi erbjuder OVK i Lund, Lomma, Staffanstorp och i Burlöv. Vi erbjuder OVK-besiktning i Malmö, Simrishamn, Tomelilla, Svedala, Vellinge, Skurup, Skårby, Ystad, och OVK-besiktning i Trelleborg i södraste Skåne.

Vid varje OVK-besiktning kontrollerar vi att:

  • ventilationssystemet inte innehåller föroreningar som kan spridas i byggnaden.
  • instruktioner och skötselanvisningar finns tillgängliga.
  • ventilationssystemet fungerar på det sätt som är avsett.

Vid återkommande besiktningar kontrollerar vi att:

  • funktionen och egenskaperna hos ventilationssystemet i huvudsak överensstämmer med de föreskrifter som gällde när systemet togs i bruk.
  • åtgärderna som kan vidtas för att förbättra energihushållningen i ventilationssystemet inte medför ett försämrat inomhusklimat.

Du bestämmer vilka åtgärder du vill göra

Det är alltid du som kund och fastighetsägare som bestämmer vilka åtgärder ni vill göra, men de åtgärder ni bestämmer er för måste lösa de eventuella brister som vi upptäcker. Det vi kan göra är att föreslå åtgärder som leder till bättre luft och erbjuda service, rensning och injustering av ventiler och ventilationssystem.

Så ta kontakt och anlita oss för en OVK-besiktning i Skåne!

Vår firmabil

C4 Ventilation Aktiebolag


Flädervägen 7
29159 Kristianstad

044-140 85 81

[javascript protected email address]

556546-7015


OVK-besiktning

Energieffektivisering


logo-image

Om Oss

Vi har mer än 20 års erfarenhet i branschen. Du är i trygga händer när du anlitar oss!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

C4 Ventilation Aktiebolag

Org nr: 556546-7015
Flädervägen 7
29159 Kristianstad
Tel: 044-140 85 81

Hitta hit