OVK-besiktning Skåne

RING OSS - 044-140 85 81

Om oss

om oss som arbetar med ovk besiktning skåne

Välkommen till C4 Ventilation Aktiebolag som startade redan 1997. Vårt kontor finns idag i Kristianstad och våra kunder finns huvudsakligen i hela Skåne.

Vi arbetar i hela Skåne

Vi har kunder i samtliga skånska städer och kommuner. Allt från Hässleholm, Kristianstad, Osby, Östra Göinge, Lund, Ängelholm, Hörby, Eslöv, Tomelilla, Simrishamn, Svalöv, Klippan, Ystad, Helsingborg, Trelleborg, Örkelljunga, Höör, Svedala, Båstad, Skurup, Bromölla, Perstorp till Malmö, Kävlinge, Höganäs, Vellinge, Landskrona, Bjuv, Staffanstorp, Åstorp, Lomma och Burlöv.

Vi har certifikation

Vi har certifieringar som kontrollansvarig, utfärdat av Swedcert, numera Kiwa Sverige. Det innebär att vi har kompetens och kunskap för att utföra OVK-besiktningar enligt gällande regelverk. Det är Boverket som är myndighet för besiktningar av ventilationssystem.

Skånskt ventilationsföretag

Förutom OVK-besiktning och energieffektivisering av ventilationssystem i Skåne, erbjuder vi injustering av luftflöden, ventilationsrensning, projektering, montering samt service och reparationer av alla typer av ventilationssystem. I hela Skåne vänder vi oss till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi har lång och gedigen erfarenhet av ventilation i flerfamiljsfastigheter, industrier och kontorslokaler.

Vi prioriterar kundrelationer och arbetar för att alla våra kunder ska vara nöjda med vår ventilationsservice, OVK-besiktningar i Skåne och de förslag på åtgärder som vi ger för energieffektivisering i fastigheter och bostäder.

Ta mycket gärna kontakt för kostnadsfri offert för OVK-besiktning i Skåne!

OM oss

C4 Ventilation AB


Flädervägen 7
291 59 Kristianstad

044-140 85 81

[javascript protected email address]

556546-7015


OVK-besiktning

Energieffektivisering


logo-image

Om Oss

Vi har mer än 20 års erfarenhet i branschen. Du är i trygga händer när du anlitar oss!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

C4 Ventilation AB

Org nr: 556546-7015
Flädervägen 7
291 59 Kristianstad
Tel: 044-140 85 81

Hitta hit