OVK-besiktning Skåne

RING OSS - 044-140 85 81

Om oss

Om oss som gör ovk i skåne

Välkommen till C4 Ventilation Aktiebolag som startade 1997. Våra lokaler finns i  Kristianstad och våra kunder hittar du huvudsakligen i Skåne.

Vi arbetar i hela Skåne

Vi erbjuder OVK-besiktning och energieffektivisering av ventilsystem i Bjuv, Bromölla, Burlöv, och i Båstad, liksom i Eslöv. I Helsingborg och i Hässleholm, Höganäs, Hörby och Höör erbjuder vi OVK. I Klippan, Kristianstad och i Kävlinge erbjuder vi våra tjänster med OVK. Även i Svalöv, Landskrona, Lomma och i Lund och i Malmö, i Osby och Perstorp erbjuder vi OVK-tjänster. Vi gör OVK-besiktningar i Simrishamn, Skurup, Skårby, Staffanstorp och Svedala, i Tomelilla och Trelleborg, liksom i Vellinge, i Ystad, i Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga och i Östra Göinge.

Vi har certifikation

Vi och våra kontrollansvariga är certifierade av Swedcert, numera Kiwa Sverige. Det innebär att vår kompetens och kunskap är godkänd för att utföra OVK-besiktningar enligt gällande regelverk. Det är Boverket som är myndighet för besiktningar av ventilationssystem.

Skånskt ventilationsföretag

Förutom OVK-besiktning och energieffektivisering av ventiler i Skåne, erbjuder vi injustering av luftflöden, ventilrensning, projektering, montering, service och reparationer av ventiler och system. Vi vänder oss till BRF:er, fastighetsägare och företagskunder i hela Skåne. Vi har lång erfarenhet av bostadsventiler i flerfamiljshus, fastigheter, industrier och kontorslokaler.

Vi prioriterar kundrelationer och arbetar för att alla våra kunder ska vara nöjda med vår service, våra OVK-besiktningar i Skåne och de förslag på åtgärder som vi ger för energieffektivisering i fastigheter och bostäder.

Ta mycket gärna kontakt för kostnadsfri offert för OVK-besiktning i Skåne!

Om oss

C4 Ventilation Aktiebolag


Flädervägen 7
29159 Kristianstad

044-140 85 81

[javascript protected email address]

556546-7015


OVK-besiktning

Energieffektivisering


logo-image

Om Oss

Vi har mer än 20 års erfarenhet i branschen. Du är i trygga händer när du anlitar oss!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

C4 Ventilation Aktiebolag

Org nr: 556546-7015
Flädervägen 7
29159 Kristianstad
Tel: 044-140 85 81

Hitta hit