OVK-besiktning Skåne

RING OSS - 044-140 85 81

Energieffektivisering

Vi erbjuder energieffektivisering i Skåne

I samband med att vi arbetar med OVK-besiktning i Skåne, stöter vi i princip alltid på frågan om energieffektiviseringar. De båda frågorna går hand i hand. När det framkommer brister i en OVK-besiktning leder förslagen om åtgärder för det mesta till att ventilerna ska rensas, injusteras och optimeras. På så sätt leder en OVK-besiktning oftast till att vi kan energieffektivisera era ventiler. 

Så kan ventiler energieffektiviseras

Visste du att så mycket som 30 procent av uppvärmningen av en bostad försvinner ut genom ventilerna. Glöm åtgärder som att byta fönster och dörrar. Det är ventilerna som i första hand bör bytas ut, isoleras, förbättras och justeras. Vi arbetar ständigt med att göra våra kunders energieffektivisering bättre.

Detta kan du göra för din energieffektivisering:

  • Installera värmeväxlande ventiler.
  • Installera eller använd prognosstyrd värme

Riktigt gamla ventiler bör bytas ut

Om vi råkar hitta riktigt gamla ventiler hjälper dock varken optimering, justering eller service, något som i vanliga fall kan ge bra effekter på energieffektivisering. Då behövs helt nya ventiler för att åstadkomma större energieffektiviseringar och kostnadsbesparingar.

För den enskilda fasitghetsägaren kan ett nytt ventilsystem te sig som en stor kostnad, men sett över tid, är nya ventiler ändå en kostnadsbesparing, inte bara för den egna plånboken. Även miljön mår bättre av de energieffektiviseringar som vi genomför, för att inte nämna den förbättring av inomhusmiljön och de positiva konsekvenser som följer för alla som bor och vistas i fastigheten.

Ta kontakt och berätta vad du behöver hjälp med - vi hjälper gärna till!

C4 Ventilation Aktiebolag


Flädervägen 7
29159 Kristianstad

044-140 85 81

[javascript protected email address]

556546-7015


OVK-besiktning

Energieffektivisering


logo-image

Om Oss

Vi har mer än 20 års erfarenhet i branschen. Du är i trygga händer när du anlitar oss!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

C4 Ventilation Aktiebolag

Org nr: 556546-7015
Flädervägen 7
29159 Kristianstad
Tel: 044-140 85 81

Hitta hit